«Чоловік-ресторатор — сам собі блогер». Сава Лібкін поділився архівним фото, на якому йому три роки
Опублікувавши дитяче фото в своєму інстаграмі, одеський ресторатор розкрив кілька професійних лайфхаків.
Першим правилом Сава Лібкін радить не відкривати ресторан, якщо не знаєш, який, або ж відкривати італійський. Крім того, ресторатор радить спочатку розвинути доставку, а потім відкривати заклад.
«3. Не пиши бізнес-план із розрахунком на нормальний режим роботи. Режим локдауну — це тепер норма.
4. Не важливо, як інтер'єр та їжа виглядають у житті – головне, як вони виглядають в Інстаграмі”, – написав Сава Лібкін.
Також одеський ресторатор радить не прив'язуватися до шеф-кухаря, тому що він незабаром піде, а також не читати відгуки про свій заклад, щоб не передумати самому туди ходити.
Останнє правило звучить так:
"Хлопчик-ресторатор платить блогерам, юнак-ресторатор годує блогерів, чоловік-ресторатор - сам собі блогер".
Також Сава Лібкін зазначив, що на архівному фото йому лише 3 роки, а зроблено воно у 1964 році.
Підписники подякували рестораторові за його поради і здебільшого погодилися з усіма пунктами.