«Це не робота на все життя». Переможець МастерШеф-11 повідомив, чи готовий він кинути покер заради кулінарії
Богдан Шинкарьов зізнався, чи думає він про те, щоб відкрити власний заклад.
24 грудня відбувся фінал 11 сезону кулінарного проєкту МастерШеф. Переможцем шоу став 29-річний Богдан Шинкарьов з Харкова. Богдан — професійний гравець у покер: займається цим уже 10 років та навчає інших.
В інтерв'ю СТБ Шинкарьов розповів, як змінилося його життя після шоу, чи думає він про те, щоб відкрити власний заклад, і чи готовий кинути покер заради кулінарії.
«Одразу після фіналу я відпочивав, тому що і морально, і фізично я був повністю виснажений. Це була справжня гра на виживання! Думаю, що складніших 2―3 місяців життя в мене ще не було! Усі ці тижні я разом з глядачами дивився шоу, відпочивав. Поки що все моє життя крутиться навколо МастерШефа. Мене впізнають люди, з родичами ми говоримо про зйомки шоу, з дружиною, друзями.Будь-який хлопець мріє створити свій рок-гурт і відкрити бар! Я пішов трішки далі, хочу відкрити свій ресторан. Та, звичайно, треба дивитися реально на речі: це дуже дорого. Я абсолютно адекватна людина і розумію, що це дуже великі гроші. Плюс, в умовах коронавірусу потрібно розуміти, що це дуже ризикована витівка. Тут не все вирішує просто смачна їжа. Тут треба підійти з економічної точки зору, з точки зору бізнесу, проконсультуватися з великою кількістю розумних людей і подумати. Якщо думати про реальніші речі, то я хотів би відкрити свою доставку їжі й подивитися, наскільки добре заходить та їжа, яку я готую і придумав. Якщо все буде добре, то думатиму про повноцінний заклад. Можливо, мрії про власний заклад колись стануть більш реальними цілями», — каже Богдан.
«Я точно буду розвиватися в кулінарії. Але якщо обирати між покером і кулінарією, то я за те, щоб покер переріс у кулінарну кар'єру, але плавно. На цей момент кидати покер я не хочу, бо це все ще моя основна робота. Мені треба годувати сім'ю, сплачувати рахунки, а кулінарія поки не приносить мені заробітків. Але якщо вдаватиметься, якщо всі мої думки і бажання будуть реалізовуватися і людям сподобається те, що я роблю, то чому б і ні? Покер ― це не робота на все життя. І якщо кулінарія стане саме тією основною справою і в мене все виходитиме, то я буду тільки за. Але це великий виклик, і сподіваюсь, у мене вийде його прийняти!», — поділився Шинкарьов.