З авокадо, салом і часником. Павло Зібров приготував сніданок з суддею Мастершеф і обурився музикою Моргенштерна

6 серпня 2021, 12:50

Співак разом із кулінаром приготували авокадо-тости в прямому ефірі в Instagram і обговорили багато повсякденних тем.

Під час прямого ефіру зірки обговорили безліч речей: від музичних уподобань до ведення господарства.

Павло Зібров розповів, про те, як проводить свій ранок: «Я в сім'ї прокидаюся першим, мене вигулює собака, потім я на город йду, збираю огірочки, помідорчики на сніданок. У мене взагалі господарство велике. Все сам вирощую, ось цими руками». Також він розповів про те, що дружину вважає «директором по квітах», яких у них дуже багато, а PR-директором виступає його дочка, яка допомагала і на цьому ефірі:

Відео дня

«Дочка — мій піар-директор, вона мене приодягає, зачісує, з тіктоком допомагає. Вона мені недавно запропонувала цибулини вусів продавати по 5 доларів».

Про тікток у Павла Зіброва теж знайшлася історія:

«Я заїхав в TikTok-хаус, там хлопці такі активні. Кажуть: „Дядько Паша, ви нам подобаєтеся, ваші пісні хітові, але ми вас переодягнемо“. Спочатку мені не сподобалося, думаю, якесь опудало. Але через півгодини мені вже сподобалося і, коли виставили відео, всі були в захваті. Але у нас же в естраді Поплавський — генерал тіктока. Мені там поки робити нічого. Я кулінарні відео дивлюся».

Скріншоти прямого ефіру в instagram / pavlo_zibrov
Фото: Скріншоти прямого ефіру в instagram / pavlo_zibrov

Під час готування Ектор Хіменес-Браво вмикав деякі пісні, спочатку треки Зіброва, а потім пісні Моргенштерна і Єгора Кріда. І хоча доньці Павла Зіброва така музика подобається, сам співак її розкритикував:

«Я не знаю, як цю музику слухають, 43 куплети. Мені така музика не подобається, я класик. Реп — це як фастфуд, а моя музика — ресторан. Там і вірші гарні, і оркестр».

Крім того співак згадав і про молодого виконавця Wellboy і його пісню Гуси, яку вважає більш цікавою, ніж треки російських виконавців, яких вмикав кулінар.

Приготувавши авокадо-тости, Павло Зібров та Ектор Хіменес-Браво порівняли свої страви: артист додав сало і часник, щоб зробити її більш українською. Також співак подякував шеф-кухарю за підтримку на МастерШеф. Селебріті, а Ектор Хіменес-Браво запропонував Зіброву зняти спільний тікток.

Рецепт авокадо-тоста

Інгредієнти:

  • хліб
  • авокадо
  • кунжут
  • цедра лимона / лайма
  • трохи соку лимона / лайма
  • яйця пашот
  • сіль, перець, чилі
  • зелень
  • оливкова олія
david b townsend / unsplash
Фото: david b townsend / unsplash

Приготування:

Розігрійте пательню або, в ідеалі, сковорідку гриль. Наріжте хліб, полийте його оливковою олією, посоліть, поперчіть і розмажте все, перевернувши шматочок хліба і потерши об дошку. Потім повторіть те ж саме з іншого боку шматочка.

Коли сковорода нагріється, додайте туди трохи олії та обсмажте хліб з двох сторін до рум’яності.

У цей час приготуйте заправку: змішайте цедру з 2 дрібками кунжуту, чайною ложкою лимонного соку, перцем, сіллю і чилі.

Почистіть авокадо і наріжте його часточками.

Викладіть на хліб авокадо, посоліть його і збризніть лимонним соком. Зверху покладіть яйце пашот, а на нього заправку з цедри. Прикрасити тост можна зеленню.

Павло Зібров вирішив додати тосту українського смаку, тому під яйце пашот поклав кілька тонких слайсів сала і часнику.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X