Великодні кошики ресторанного рівня. Хто пішов з проєкту МастерШеф. Професіонали-3 в 13 випуску

2 травня 2021, 09:14

У суботу, 1 травня, на каналі СТБ відбувся 13 випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3.

На початку першого конкурсу учасники розділилися на три команди. Лідія стала капітаном жовтих, Віктор — червоних, а Віталій — синіх. Завдання кожної команди — створити пасхальну композицію. Кулінари повинні були довести, що страви у звичайному великодньому кошику можуть бути ресторанного рівня. На приготування судді виділили шефам 2,5 години.

Відео дня

Команда жовтих гірше за всіх справилася із завданням. За підрахунками команди чорний фартух отримала Лідія.

На початку другого конкурсу перед учасниками було по 10 коробок з наборами продуктів та фотографії страв, з котрими їх колеги завоювали місце у двадцятці. Учасники повинні були всього за 45 хвилин приготувати абсолютно нову страву з тих же продуктів, які були у колег на першому кастингу. Потрібно було використати абсолютно всі інгредієнти. Чорні фартухи одягли Влад, Стелла і Микола Мигаль.

На конкурсі чорних опинилися Лідія, Владислав, Стелла та Микола Мигаль. Перш ніж судді озвучили всі етапи конкурсу, учасникам потрібно було визначити зірку страви. Влад взяв сібас, Стелла обрала курку, Лідії дісталася печінка, а Миколі - кролик. Вони повинні були зробити страви ресторанного рівня в мікрохвильовці. На приготування судді виділили півтори години.

За рішенням суддів кухню МастерШеф. Професіонали-3 в 13 випуску залишила Лідія Корнієнко.

Нагадаємо, в 12 випуску проєкт покинув Руслан Яковлєв.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X