Майстершеф. Професіонали-3. Названа двадцятка учасників нового сезону
Найкращі шеф-кухарі України пройшли кастинг та вже отримали білі кітелі.
У суботу, 13 лютого, на каналі СТБ відбувся другий випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3.
Судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська обрали двадцятку кращих кухарів, які будуть боротися за головний приз. Досвідченим кухарям потрібно було приготувати по п’ять амісбушів (маленька легка закуска, подається як комплімент від шеф-кухаря перед подачею основних страв).
Учасниками проєкту стали: Леонід Малюга (працює шеф-кухарем в ресторанному комплексі в Хмельницькому), Микола Мигаль (працює в Польщі), Марина Собко (шеф-кондитерка в київському ресторані), Владислав Давиденко (кухар в київському ресторані), Елеонора Баранова (кухар в київському ресторані), Віктор Шайдецький (шеф-кухар в ресторані київського готелю), Микола Люлько (шеф-кухар в київському ресторані), Ігор Андріяш (власник власного бренду шоколадних цукерок), Лілія Стоянова (шеф-кухар в одеському ресторані), Володимир Юрин (власник піцерії в Луцьку), Неля Бадамшіна (шеф-кухар в розважальному центрі в Кропивницькому), Стелла Клименко (свій бізнес — готує соуси, маринади, конфітюри, варення), Владислав Цимбалюк (працював в київському ресторані), Микола Овчаренко (су-шеф в Києві), Віталій Нужний (викладає в кулінарній школі в Харкові), Ігор Міщенко (10 років є шеф-кухарем одеського ресторану), Радек Конечни (бренд-шеф мережі Старгород), Лідія Корнієнко (су-шефиня), Руслан Яковлев (працював кухарем в Іспанії), Дмитро Кузнєцов (працює в дорогому ресторані в Одесі шеф-кухарем).
Нагадаємо, в промо-роликах МастерШеф. Професіонали-3 показали учасників і суддів з незвичайного боку.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life