Танці, тренування і легкі страви. Лілія Ребрик розповіла, як приходить в форму після святкових вихідних, і поділилася рецептом

5 січня 2021, 14:53
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик розповіла, як привести себе в форму після новорічних свят і застіль.

Перед Новим роком люди традиційно готують багато смачних, калорійних страв, якими потім і харчуються наступні кілька днів. Таке «свято живота» накладає свій відбиток як на фігуру, так і на травлення. Щоб допомогти організму прийти у форму після святкування, варто влаштовувати розвантажувальні дні. Телеведуча та актриса Лілія Ребрик у своєму Instagram поділилась покроковою інструкцією, як правильно «вийти» зі святкового періоду.

Відео дня

День перший: рецепт легкого супу

Олів'є, ігристе, майонезні салатики, м’ясні та рибні страви на Новий рік — це смачно і ситно, але буває складно для травлення. Ведуча поділилась рецептом «цілющого» супу з індички та зеленого горошку, який ще й має вишуканий смак.

Інгредієнти:

  • 2 крила або 1 невелика гомілка індички;
  • 1 лавровий лист;
  • декілька горошин чорного перцю;
  • 1 лимон;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 середні моркви;
  • 2 селери;
  • 70 мл білого сухого вина;
  • 200 г замороженого зеленого горошку;
  • сіль і мелений перець (на смак);
  • олія.

Приготування:

  1. Індичку, лавровий лист, перець горошинами покладіть у каструлю і залийте водою (1,8 л). Доведіть до кипіння і варіть приблизно годину, поки м’ясо не стане м’яким. З лимона зріжте 4−5 довгих смужок цедри. Вичавіть 1 столову ложку лимонного соку і відставте. Моркву, селеру і цибулю наріжте кубиками та просмажте 7−8 хвилин у каструлі з товстим дном постійно помішуючи. На овочах має з’явитись золота скоринка.
  2. До овочів додайте цедру, лимонний сік і вино. Постійно помішуючи готуйте, помішуючи, ще 2−3 хвилин. З бульйону дістаньте м’ясо, бульйон вилийте до овочів і проваріть ще 15 хвилин. М’ясо потрібно відділити від кісток, нарізати на шматочки та додати у суп. Також додайте горошок і варіть ще 5 хвилин. Коли суп буде готовий — дістаньте з нього шматочки цедри, а кожну порцію задекоруйте скибочкою лимона.

Важливі нюанси:

  • Якщо у супі є лимон, його варто з'їсти одразу.
  • Заморожений горошок можна замінити на консервований, але тоді його не потрібно варити — просто додайте в уже готову страву.

День другий: запальні танці

На наступний розвантажувальний день Ребрик пропонує «розструсити» всі наїдені ласощі та бутерброди запальним танцем. Разом зі своїм чоловіком хореографом Андрієм Диким вони записали невеликий «туторіал» з простими рухами. Також актриса виклала це ж відео у сповільненій зйомці, щоб підписники могли їх легко вивчити.

День третій: фізичні навантаження

Ведуча радить не перенавантажувати себе у перші дні після свят, адже організм після святкового «релаксу» може бути не готовим до інтенсивних тренувань. А ще Ребрик порадила брати з собою в зал друзів, коханих або хоча б тренера — щоб було веселіше та простіше займатися. А якщо немає можливості чи бажання йти в зал, можна аналогічні вправи можна виконати вдома. Головне, каже ведуча, дбати про своє тіло у такі «важкі» для нього святкові дні.

Раніше Лілія Ребрик розкрили свої секрети стрункості. У ведучої є кілька правил, які вона не порушує, щоб підтримувати свою фізичну форму і тіло в тонусі.

Редактор: Лілія Вітюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X