Меню балерини. Катерина Кухар розкрила секрети свого харчування на карантині

30 квітня 2020, 16:28

Українська прима-балерина Катерина Кухар розповіла, чим харчується в період карантину, щоб залишатися стрункою та здоровою.

38-річна зірка розкрила секрети свого харчування, а також поділилася своїм меню на день. Такий раціон, за словами Кухар, допомагає їй залишатися в ідеальній формі в період «вимушених вихідних».

Відео дня

«Перш за все хочу сказати, що мій раціон харчування практично не змінився. Ранок я завжди починаю зі склянки теплої води з лимоном. Потім обов'язково чашечка свіжозвареної кави з лимоном і кардамоном. Вчора на сніданок у мене було одне варене яйце і маленька шоколадна цукерка. Сьогодні я снідала сиром Dorblu, а на десерт була знову одна цукерка», - говорить Кухар.

прес-служба
Фото: прес-служба
прес-служба
Фото: прес-служба

На обід прима воліє легкий суп, а також овочі. Також Кухар зізналася, що після обіду в період карантину дозволяє собі келих білого або червоного вина.

«Денний перекус складався з шматочка хліба зі злаками, з маслом і щучою ікрою. (Хліба з'їдаю максимум один шматочок в день, як правило, на сніданок, дуже рідко на обід). Також - одну чайну ложечку коктейлю Амосова (чорнослив, інжир, курага, родзинки, мед, волоські горіхи, лимон). На обід - легкий суп, бульйон якого готувався на морепродуктах - наприклад, червоній рибі, після додаємо овочі, цибулю порей, брокколі, стручкову міні кукурудзу, спаржу, стручкову квасолю, гриби і цукіні. Я люблю, щоб вони були аль денте, трохи хрустіли, тому гриби і цукіні додаємо в самому кінці. Зараз із задоволенням під час обіду дозволяю собі келих білого або червоного вина», - розповідає вона.

прес-служба
Фото: прес-служба
прес-служба
Фото: прес-служба

Вечеря балерини складається переважно з риби або морепродуктів, проте іноді вона може дозволити собі і «заборонені» продукти - наприклад, піцу на тонкому тісті і навіть смажену картоплю:

«На вечерю краще овочі, які можуть бути як свіжі, так і приготовані на пару або гриль, а до них люблю рибу або морепродукти. Хоча трапляється, що балую себе хачапурі з сиром і м'ясом або ж можу дозволити собі смажену картопельку, класичну піцу на тонкому тісті. Чого я однозначно не їм на ніч - макарони, торти, особливо не люблю бісквітне тісто. Також намагаюся не переїдати, а навпаки після прийому їжі залишатися з легким відчуттям голоду. Якщо Саша мені принесе ароматний французький круасан, я його весь ніколи не з'їм, а поділю його на три частини і з'їм тільки одну з них. Увечері люблю трав'яні чаї, їх, як правило, мені робить Саша. Вони у нього просто чарівні, з імбиром, червоним перцем, лаймом, з медом, м'ятою, мелісою, ромашкою, лавандою або чебрецем», - підсумували Кухар.

прес-служба
Фото: прес-служба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X