«Просто ганьба». Переможниця Холостяка-10 Даша Ульянова заступилася за Анну Богдан після критики в Мережі

22 травня 2021, 20:39

Шанувальники шоу Холостяк розкритикували вибір Михайла Заливако в фіналі одинадцятого сезону.

21 травня відбувся фінальний випуск 11 сезону романтичного реаліті Холостяк (СТБ). Переможницею шоу стала Анна Богдан (ексдружина колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана).

Як відомо, в Мережі обурилися перемогою Богдан. Переможниця шоу Холостяк-10, гімнастка Даша Ульянова вирішила підтримати Анну й попросила підписників поважати вибір Михайла Заливако.

«Чесно, в цьому сезоні було багато чудових дівчат і кожна з фіналісток — гідна особистість, яка заслуговує кохати й бути коханою. Зізнаюся, я давно знала, хто переможниця і мене не здивував вибір Холостяка. Але ось що мене дивує, так це реакція людей на її перемогу! Це так низько поливати брудом сторонню людину і бажати такі огидні речі. Ганьба, просто ганьба. Тому, хочу сказати кілька слів підтримки для Ані. Друзі, попри те, що одна з фіналісток більше сподобалася глядачеві, жити з нею не глядачам. Це нормально, коли чоловік обирає не драму, а простоту в стосунках. Це нормально, коли дорослий чоловік в результаті обирає не емоційні гойдалки, а стабільність. Це нормально, коли чоловік обирає дівчину за інтересами, ритмом життя й загальним планам і коли це важливо для нього. Без сумніву, обидві дівчини красиві й сексуальні й у Холостяка був до них потяг, але крім емоційної залежності є ще речі для життя і для особистого комфорту. Тому, не судіть і не судимі будете, як то кажуть. Щастя друзі, вірю в вашу пару», — написала Даша.

Нагадаємо, учасниця Холостяка-11 Юля Бельченко відреагувала на фінальний вибір Михайла Заливако.