«У ресторанах не вміють готувати борщ». Ектор Хіменес-Браво розповів про улюблені українські страви

Ектор Хіменес-Браво не любить шубу (Фото:hectorjimenezbravo/instagram.com)
У перерві на зйомках нового сезону шоу МастерШеф суддя та шеф-кухар розповів, які традиційні страви любить, а які не розуміє.
Для одного з конкурсів на кухні були приготовані шуба, борщ і голубці. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що шубу через майонез не любить, а найцікавіша для нього — її назва. Також кулінар порадив замінити майонез на лимонний сік, каперси та оливкову олію, щоб зробити салат смачнішим.
«Ще ми маємо борщ. Чесно, я його дуже люблю. Але в українських ресторанах не знають, як добре готувати український борщ. Хто знає? Твоя мама, бабуся, дружина. А ресторани не знають, у них виходить червоний бульйон і кілька овочів, що плавають. Гарний борщ — лише домашній».

Також Ектор Хіменес-Браво зізнався, що голубці - одна з його улюблених страв, але в ресторанах їх теж не вміють готувати:
«У Канаді, у французьких провінціях, теж є схожа страва, але туди не додають рис, лише м’ясо. А я люблю українські голубці, бо вони мають хороший баланс: трохи рису, трохи м’яса. Але я теж куштував їх у багатьох ресторанах, і там не знають, як їх готувати».
Підсумував суддя проєктів МастерШеф тим, що українську кухню дуже любить.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life