«Виявили другу ступінь ожиріння». Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав до схуднення

14 серпня 2021, 09:28

Суддя проєкту МастерШеф, шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився на сторінці в Instagram особистою історією.

49-річний кулінар зізнався, що спорт — частина його життя, але так було не завжди. За словами ресторатора, він почав регулярно займатися спортом п’ять років тому.

У Ектора виникли проблеми зі здоров’ям і у нього навіть виявили другий ступінь ожиріння. Шеф-кухар також зазначив, що раніше завжди пропускав сніданок.

Відео дня

«Я почав тренуватися, оскільки лікар виявив у мене другий ступінь ожиріння. Сам внутрішній орган покрився жиром. Зовні я не був величезним і великим шефом, але для здоров’я було дуже погано: постраждала печінка, часті запаморочення, іноді я йду, і ніби по м’якій ковдрі, твердості не було. Мені дуже довго проводили аналіз і сказали, що мій спосіб життя, постійно стояти на кухні або лежати, немає іншої активності, й може статися інсульт. Всі артерії в головному мозку пережаті, жир в шиї, жир в печінці. Висновок — терміново потрібен спорт, або від інсульту й ожиріння може прийти швидка смерть. Раніше я взагалі ніколи не снідав. Вранці просто кава, а до цього я ще й курив. Перший прийом їжі був о 14−15 годині дня. Вранці було багато роботи на кухні, у мене 5−7 ресторанів, в кожному по 50 осіб підлеглих — було дуже важко. Але разом з тренуваннями я почав примушувати себе снідати потрохи, спочатку зовсім небагато, потім більше, більше, і так сніданок перетворився в дуже важливу частину мого життя. Сніданок і зал — це взагалі для мене порятунок, чому я живу. Я здоровий, відчуваю себе добре! До цього, я був без енергії, поганий сон, я не міг довго зібрати себе докупи. Плюс постійний дискомфорт, погане самопочуття, проблеми зі шлунком. Дуже поганий період. Займатися я почав п’ять років тому, ось в цьому році буде ювілей. Для мене заняття спортом це єдиний спосіб отримати енергію, заряд на весь день. І плюс я дуже люблю їсти. Я дуже люблю солодке: торт, донатс, шоколад, а особливо шоколад з малиною! Я обожнюю гамбургери, піцу! Так що зал — це один зі способів дозволити собі щось. Завжди куштую все різне, в ресторані, на МастерШеф, постійні дегустації! Дуже важливо було виробити звичку займатися спортом», — розповів суддя МастерШеф.

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X