«Потрібно працювати, поки я дуже молодий». Ектор Хіменес-Браво розповів, як проводить вихідні, та згадав про складнощі роботи в Росії

3 серпня 2021, 20:23

Гастро-експерт, шеф-кухар і ресторатор також показав архівне фото та поділився з підписниками історіями про свої кар'єрні переїзди.

Ектор Хіменес-Браво вже кілька місяців поступово розповідає своїм підписникам в Instagram про свій кар'єрний шлях. Цього разу беззмінний суддя проєктів МастерШеф поділився досвідом роботи в Росії та Азії.

Відео дня

«Це був найбільш хард час у моєму житті, цілих два роки! Важко говорити, я не знав мову, нічого не міг прочитати, а ніхто не знав англійську. Якось купив собачі консерви, замість м’ясних, просто на просто не міг прочитати кирилицю. З таксі було так само, я не міг пояснити таксисту, куди мені потрібно, і мене не розуміли. Google карт ще не було, зате була кнопкова Nokia. Але потім мені сподобалося, я почав входити у смак», — поділився емоціями кулінар.

Саме в Росії Ектор Хіменес-Браво випробував свою концепцію Nuevo Latino і отримав нагороду найкращого ресторану при готелі. Однак потім шеф-кухар переїхав на Мальдіви, де познайомився з багатьма знаменитостями. Потім була Азія: Сінгапур, Гонконг, — після чого кулінар нарешті переїхав в Україну.

«Я думав, якщо у мене є досвід в Росії, то і в Україні буде ок. Але не все так просто, виявилося, я потрапив в зовсім іншу країну», — написав Ектор і пообіцяв розповісти про перший час в Україні в наступних постах.

Крім того, кулінар розповів в stories про те, що вихідні для нього дуже важливі, хоча часу на них у шефа мало, адже «потрібно працювати зараз, поки я дуже молодий». Але коли вільні дні все ж з’являються в графіку кулінара, він любить готувати, без поспіху і для себе.

Скріншоти instagram-stories / hectorjimenezbravo
Фото: Скріншоти instagram-stories / hectorjimenezbravo

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X