«Мив посуд». Ектор Хіменес-Браво здивував своїм архівним фото та розповів про першу роботі на кухні

12 серпня 2020, 18:02

Український шеф колумбійського походження поділився в соціальних мережах історією своїх перших кроків у світі кулінарії.

Ектор Хіменес-Браво відверто розповів своїм підписникам, з чого починалася його кар'єра світового масштабу в бідних районах Колумбії.

«Я потрапив на кухню через миття посуду. Мені тільки виповнилося 17 років і я дуже хотів отримати цю роботу», - поділився Ектор і зізнався, що на перші гроші купив маленький телевізор для мами, який та зберігає донині.

Відео дня

«Я мив посуд 6 місяців, потім почав готувати на персонал, а тоді мені довірили цілий процес приготування салатів. Я вчився всьому, що бачив з першого дня. Я спостерігав за роботою кожного в команді: від шефа до прибиральника». Шеф зізнався, що на роботі їх годували, тому, щоб мати можливість поїсти, він працював без вихідних, а спав менше 5 годин на добу:

«Робочі зміни тривали до півночі, а починались о шостій ранку. Та це не значило, що я спав по шість годин. Я мав лише один кітель, щоб охайно виглядати, мені доводилось прати його руками щодня, сушити на решітці холодильника (бо там тепле місце) та прокидатись на годину раніше, аби досушити праскою».

У такому режимі майбутньому шефу почали платити більше, що дало йому можливість жити досить самостійно:

«І тепер я вже мав змогу знімати окреме... не житло, не кімнату. А ліжко. Повірте, на той час в Колумбії - це був успіх», - пише Ектор.

У наступній частині історії свого шляху шеф-кухар обіцяє розповісти, яким був його перший транспорт. Підписники в коментарях припускають, що це був велосипед.

hectorjimenezbravo / instagram
Фото: hectorjimenezbravo / instagram

Нагадаємо, нещодавно Ектор присвятив своєму першому мільйону підписників в Instagram пост про переїзд в Україну.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X