«Де м’ясо в чебуреку?». Ектор Хіменес-Браво під час поїздки до Одеси проінспектував декілька ресторанів

1 серпня 2021, 09:57

Суддя проєкту МастерШеф, шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво в Instagram Stories поділився деталями поїздки в Одесу.

49-річний кулінар прогулявся містом та проінспектував декілька ресторанів. У комплексі Odessa food market Ектор пообідав в ресторані Lil Greek. Йому не сподобався чебурек, в якому було недостатньо м’яса, а порція мідій не відповідала заявленій вазі в меню.

Відео дня

«Заявлено 600 грамів мідій. Де вони?! Тут максимум 200. Я шокований. Вам даю «чорний фартух. Їжа погана. Мідії холодні та без смаку», — написав шеф-кухар.

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

У ресторані Lou Lou відомий кулінар замовив креветки, які виявилися пересмаженим, проте інші страви ресторатору сподобалися. «Одеські рапани — смачно. Основна страва — восьминіг. Ресторан Lou Lou — це білий фартух», — зазначив Ектор.

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ресторатор також розповів, що завжди бере в політ свою їжу.

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як став жертвою рекету на батьківщині.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X