Всього чотири інгредієнти. Простий рецепт червоної риби в тайському соусі

8 лютого 2021, 04:10

Ведуча Нового каналу Анастасія Кошман поділилася фірмовим рецептом червоної риби з мінімумом інгредієнтів.

Цей рецепт поєднує дві мрії будь-якого кулінара: і швидко, і «свято шлунка». Окрім того, така трапеза містить омега-3, білки і амінокислоти, які позитивно впливають на шкіру, волосся та імунітет.

Відео дня

Якщо ви любите білу рибу більше, ніж червону, можете експериментувати та приготувати страву з будь-якою іншою рибою. Анастасія Кошман зізналася, що пробувала готувати страву з сібаса і вийшло нітрохи не гірше.

Рецепт риби в тайському соусі

Інгредієнти:

  • риба
  • соєвий соус
  • мед
  • імбир

Приготування:

Візьміть філе риби, перевірте, щоб не було кісточок, промийте шматок і замаринуйте в суміші соєвого соусу, меду й імбиру. Чим більше імбиру ви покладете, і чим дрібніше його наріжете, тим смачніше виходить риба.

Ведуча попереджає, що до риби не потрібно додавати ні солі, ні перцю, ні олії, це зіпсує відмінний смак маринаду.

Залиште рибу маринуватися мінімум на 20-30 хвилин, краще довше.

Поставте рибу запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Подавати рибу можна з улюбленим гарніром, запеченими овочами або салатом.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X