Всього п’ять інгредієнтів. Рецепт торта-морозива Oreo від Ектора Хіменеса-Браво
Кулінарний експерт, ресторатор і беззмінний суддя проєктів МастерШеф поділився простим рецептом незвичайного замороженого торта.
Печиво Oreo — один із улюблених десертів багатьох дітей і дорослих. Тому торт з печивом, згущенкою та ваніллю, який ще й не треба випікати, — здається надто привабливим, щоб не спробувати його.
«Неможливо передати словами, наскільки це смачно! Будьте обережні, адже є ризик з‘їсти все за один раз! «, — попередив Ектор Хіменес-Браво.
Рецепт торта Орео
Інгредієнти:
- 54 шт. печива Oreo (дрібно подрібнених)
- 10 ст. л. вершкового масла (розтопленого)
- 1 л. жирних вершків
- 2 ст.л. екстракту ванілі
- 1 банка згущеного молока.
Приготування:
Змішайте крихти Oreo з маслом до однорідної маси. Розділіть суміш навпіл.
У форму для випікання помістіть половину суміші, розрівняйте в корж і поставте в морозилку. Зробіть те ж саме з іншою половиною суміші. У Вас має вийти два заморожених пласти «коржа».
Приготуйте морозиво: гарно збийте жирні вершки, згущене молоко та екстракт ванілі.
Зберіть торт: на заморожений корж викладіть морозиво, а зверху накрийте другим пластом.
Заморозьте на ніч.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life