У кокосовій стружці. Рецепт сирників у духовці від Лізи Глінської

18 квітня 2021, 07:02
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кондитер і кулінарний експерт поділилася рецептом ніжних і корисних запечених сирників.

Завдяки тому, що сирники випікаються в духовці, а не смажаться на сковороді, для їх приготування зовсім не потрібна олія. До того ж, за бажанням, страву можна зробити ще й без цукру, замінивши його медом, сиропом топінамбура, кленовим сиропом або коричневим цукром. Таким чином ви отримаєте максимально корисну версію улюбленого сніданку.

Відео дня

Рецепт сирників у духовці

Інгредієнти:

  • 400 г кисломолочного сиру (5-9%)
  • 50 г яйця
  • 120 мл молока
  • 40 г манної крупи
  • дрібка солі
  • 30 г цукру або замінника

Приготування

1. Увімкніть духовку на 180С з конвекцією.

2. Змішайте молоко, манну крупу, цукор і сіль. Доведіть до загустіння на слабкому вогні.

3. Перетріть сир через сито, додайте до нього молочну суміш і перемішайте.

4. Додайте яйце і знову перемішайте.

5. Сформуйте сирники, обваляйте їх у кокосовій стружці. За бажанням можете її обсмажити в духовці при 170С 5-7 хвилин.

6. Відправте запікатися в духовку на 15 хвилин.

Смачного!

Запечені сирники - відеорецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X