У кокосовій стружці. Рецепт сирників у духовці від Лізи Глінської
Кондитер і кулінарний експерт поділилася рецептом ніжних і корисних запечених сирників.
Завдяки тому, що сирники випікаються в духовці, а не смажаться на сковороді, для їх приготування зовсім не потрібна олія. До того ж, за бажанням, страву можна зробити ще й без цукру, замінивши його медом, сиропом топінамбура, кленовим сиропом або коричневим цукром. Таким чином ви отримаєте максимально корисну версію улюбленого сніданку.
Рецепт сирників у духовці
Інгредієнти:
- 400 г кисломолочного сиру (5-9%)
- 50 г яйця
- 120 мл молока
- 40 г манної крупи
- дрібка солі
- 30 г цукру або замінника
Приготування
1. Увімкніть духовку на 180С з конвекцією.
2. Змішайте молоко, манну крупу, цукор і сіль. Доведіть до загустіння на слабкому вогні.
3. Перетріть сир через сито, додайте до нього молочну суміш і перемішайте.
4. Додайте яйце і знову перемішайте.
5. Сформуйте сирники, обваляйте їх у кокосовій стружці. За бажанням можете її обсмажити в духовці при 170С 5-7 хвилин.
6. Відправте запікатися в духовку на 15 хвилин.
Смачного!
Запечені сирники - відеорецепт
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life