У білому вині. Рецепт кролика з журавлиною, печерицями та часником

6 березня 2021, 04:15

Фуд-блогер, фотограф і автор книги Легко і смачно Олена Єрмоленко поділилася рецептом тушкованого кролика.

«З мого досвіду, м'ясо кролика краще не заморожувати і не зберігати в холодильнику, в ідеалі відразу готувати, так смачніше», - радить кулінар.

Рецепт тушкованого кролика

Відео дня

Інгредієнти:

  • м'ясо кролика приблизно 1 кг
  • 200 г печериць
  • сіль, чорний перець, розмарин
  • 20 г вершкового масла для обсмажування
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ст. білого сухого вина
  • суха журавлина жменю

Приготування

Кролика промийте і обріжте гострим ножем всі плівки та жир.

Посоліть, поперчіть і обсмажте на вершковому маслі з двох сторін по пару хвилин.

Потім обсмажте печериці з нарізаним пластинками часником, викладіть все разом з кроликом в сковорідку для тушкування (з товстими стінками), додайте журавлину і розмарин, залийте вином.

Тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 40 хвилин.

Подавати можна також з келихом білого вина.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X