Солоний чизкейк. Рецепт сирного пирога з томатами від Євгена Клопотенка

7 квітня 2021, 03:44
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт розповів, як приготувати оригінальний солоний чизкейк із пшеничного та житнього борошна.

«У роті вибух. У серці вибух. У мозку вибух. Простота, що емоційно вбиває та перероджує. Ви стаєте щасливішими», — пообіцяв Євген Клопотенко своїм підписникам.

Рецепт сирного пирога

Відео дня

Інгредієнти:

  • 200 г пшеничного борошна
  • 150 г житнього борошна
  • ½ ч. л. цукру
  • 150 г холодного вершкового масла
  • 4 яйця
  • 500−600 г кисломолочного сиру (жирність 5%)
  • ½ ч. л. солі
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • помідори чері
  • орегано

Приготування

Змішайте борошно, цукор і натерте на тертку масло. Перемішайте суміш руками, щоб отримати масляні крихти. Додайте одне яйце і перемішайте.

Якщо тісто виходить надто сухим і розсипчастим, додавайте по 1 столовій ложці води, доки тісто не перестане розсипатися в руках. Зробіть кульку, обгорніть плівкою та відправте в холодильник на 20 хвилин.

Щоб зробити начинку, змішайте сир із трьома яйцями, сіллю та крохмалем. Збийте суміш блендером до однорідної кремової консистенції.

Розкачайте охолоджене тісто, викладіть у форму, залийте сирну начинку, покладіть зверху помідори чері та посипте орегано.

Випікайте 35−40 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X