За традиційним рецептом. Як приготувати зрази з м’ясом

1 травня 2020, 03:11

Картопляні котлети з м’ясом подають до першої страви або як окрему страву зі сметаною.

Традиційні картопляні зрази - дуже ситна страва, яку можна доповнити будь-якою начинкою. М'ясна начинка вважається класичною і найпоширенішою, але також для приготування страви можна використовувати практично все, що є у вас в холодильнику. Тушкована капуста, гриби, яйця, твердий сир, різні крупи і навіть рибу.

Відео дня

Як приготувати м'ясні зрази?

Складові:

  • картопля - 900 г
  • куряче філе - 400 г
  • яйце - 2 шт.
  • борошно - 3 ст. л.
  • ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • панірувальні сухарі - 150 г
  • олія
  • сіль, перець - за смаком

Картоплю відварюємо до готовності, робимо пюре і даємо йому охолонути.

Розбиваємо в картоплю яйця і розмішуємо. Додаємо борошно, сіль і ще раз перемішуємо всі інгредієнти.

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії до напівготовності. Додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і тушкуємо до повної готовності м'яса.

Обсмажене м'ясо разом з цибулею кладемо в чашу блендера і подрібнюємо.

Формуємо невеликі коржі круглої форми з картоплі і кладемо в середину м'ясний фарш. Надаємо зразам довгасту форму і обвалюємо у панірувальних сухарях.

Розігріваємо на сковороді олію і обсмажуємо зрази до золотистого кольору. Подаємо із зеленню і сметаною. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X