Найпростіший рецепт. Як приготувати закуску з плавленим сиром і яйцем

11 квітня 2020, 02:53

Плавлений сир з яйцем і часником можна подавати в якості закуски або як повноцінну страву.

Підсушений хліб із вареним яйцем, плавленим сиром і часником — це та закуска, яку завжди можна приготувати нашвидкоруч. Додавши варену картоплю, моркву і зелену цибулю, отримаємо повноцінний салат на святковий стіл. Закуску також можна подавати з овочами замість хліба, такий варіант буде менш калорійним.

Відео дня

Як приготувати закуску з плавленого сиру і яйця?

Складові:

  • плавлений сир — 2 пачки (180 г)
  • яйце — 2 шт.
  • часник — 1 зубчик
  • кріп — пару гілочок
  • майонез — за смаком
  • сіль, перець — за смаком

Яйця відварюємо і очищаємо. Плавлений сир натираємо на крупній тертці. Яйця також натираємо на крупній тертці. Часник очищаємо і дрібно нарізаємо.

Змішуємо яйця, плавлений сир, часник і додаємо майонез за смаком. Перемішуємо.

Додаємо подрібнену зелень, сіль і перець і ще раз ретельно перемішуємо масу.

Подаємо закуску з грінками, болгарським перцем або помідорами. Смачного.

Показати ще новини
Радіо НВ
X