Найпростіший рецепт. Як приготувати курячі відбивні в клярі
Базовий рецепт курячих відбивних в клярі, які точно вийдуть ніжними, а не сухими.
Курячі відбивні - м'ясна страва на кожен день. Це дуже просто, швидко і зручно. Відбивні можна заморозити порційно, що спрощує приготування в майбутньому, вони швидко готуються і відмінно підходять до будь-якого гарніру - гречка, картопля, рис, каша. Пропонуємо найпростіший рецепт курячих відбивних в клярі з борошна і яйця.
Як приготувати курячі відбивні?
Складові:
- Куряче філе - 600 г
- Яйця курячі - 2-3 шт.
- Борошно - 5 ст. л.
- Сіль, перець - за смаком
- Спеції - за смаком
- Соняшникова олія
Курячі грудки миємо і висушуємо за допомогою паперових рушників. Розрізаємо грудки уздовж. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
Відбиваємо шматочки філе кухонним молотком і ще раз додаємо спеції.
Далі готуємо кляр. В окрему ємність висипаємо борошно. В іншій тарілці збиваємо яйця, додавши трохи солі і перцю.
Розігріваємо олію на сковороді. Кладемо шматочок м'яса спочатку в борошно, а потім в яєчну суміш і кладемо на розігріту сковороду. Готуємо до золотистого кольору, а потім перевертаємо і смажимо до золотистої скоринки. Курячі відбивні готові!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.