Простіше нікуди. Як приготувати вафельний торт зі згущеним молоком

17 квітня 2020, 01:22

Вафельний торт зі згущеним молоком завжди виручає, якщо на складні десерти немає часу або натхнення.

Класичний вафельний торт складається з коржів і крему з вареним згущеним молоком і вершковим маслом. Всі інші інгредієнти можна використовувати опціонально, за бажанням. Простіше десерту неможливо придумати - з його приготуванням впорається навіть дитина, потрібно всього лише перемазати готові коржі. Однак смак свіжого вафельного торта забути неможливо, тому простий десерт стає для багатьох улюбленим смаколиком. В якості начинки можна використовувати не тільки варене згущене молоко, але і різні джеми.

Відео дня

Як приготувати вафельний торт зі згущеним молоком?

Інгредієнти:

  • вафельні коржі - 8 шт.
  • вершкове масло - 150 г
  • варене згущене молоко - 450 г
  • малина
  • м'ята
  • чорний шоколад

Розм'якшене вершкове масло змішуємо зі згущеним молоком, яке заздалегідь потрібно дістати з холодильника. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Ретельно перемішуємо масу міксером до однорідного стану.

Перемащуємо вафельні коржі кремом зі згущеним молоком і вершковим маслом. Зверху торт також змащуємо кремом.

Натираємо чорний шоколад на дрібній тертці і посипаємо торт. Прикрашаємо цілими ягодами малини і листочками м'яти.

Відправляємо торт в холодильник на пару годин. Вафельний торт готовий!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X