Рецепт із дитинства. Як приготувати яскраві тістечка Персик

2 травня 2020, 01:46
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Смак цукрового персика повертає спогадами в дитинство, коли тістечко було найулюбленішим смаколиком.

Тістечко Персик має повноцінне право на таку назву. Десерт неймовірно схожий на справжній фрукт - оксамитова поверхня і рожево-жовтий відтінок. Усередині персика начинка зі згущеного молока або джему. Такі тістечка зараз дуже рідко можна зустріти в супермаркеті - вони давно забуті через розмаїття інших солодощів. Але якщо ви ностальгуєте за смаком дитинства, пропонуємо приготувати тістечка самостійно.

Відео дня

Як приготувати тістечко Персик?

Складові:

  • борошно - 3 склянки
  • яйце - 2 шт.
  • вершкове масло - 60 г
  • цукор - 1 склянка + для прикраси
  • сметана - 2 ст. л.
  • розпушувач - ½ ч. л.
  • варене згущене молоко - ½ банки
  • волоські горіхи - 50 г
  • морквяний і буряковий сік

Вершкове масло збиваємо з цукром. Додаємо яйця і сметану і ще раз добре збиваємо всі інгредієнти.

Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш. Замішуємо тісто.

Відщипуємо від тіста невеликі шматочки і формуємо кульки. Розрізаємо кожну кульку навпіл - це будуть половинки персиків.

Деко змащуємо вершковим маслом і викладаємо половинки тіста. Випікаємо персики в духовці, розігрітій до 180-200 ° C, близько 20 хвилин.

Коли печиво охолоне, з кожної половинки персика видаляємо серединку. Наповнюємо персик вареним згущеним молоком і волоським горіхом. І склеюємо дві половинки персика за допомогою згущеного молока.

Підфарбовуємо тістечко морквяним і буряковим соком і занурюємо кожен персик в цукор. Тістечка Персик готові!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X