І для вегетаріанців. Рецепт пісного пирога з сухофруктами

5 березня 2020, 03:47
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Пиріг без цукру, вершкового масла і яєць сподобається людям, які дотримуються посту або здорового харчування.

Солодкий пиріг без цукру і яєць дуже простий у приготуванні. Всі інгредієнти натуральні і легко доступні. Завдяки сухофруктам в складі пирога — фініки, родзинки і чорнослив, він виходить солодким і без використання цукру. Насіння соняшнику, кунжуту і горіхи додають десерту поживної цінності.

Відео дня

Пісний пиріг без яєць і вершкового масла: рецепт

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Фініки, ізюм, чорнослив — 200 г
  • Соняшникове насіння — 50 г
  • Кунжут — 50 г
  • Волоські горіхи — 50 г
  • Яблучний сік — 1 склянка
  • Борошно — ¾ склянки
  • Розпушувач — ½ ч. л.

Сухофрукти добре миємо й обсушуємо. Подрібнюємо фініки і чорнослив в блендері або кухонному комбайні (не до стану кашки).

Додаємо до сухофруктів соняшникове насіння, кунжут і подрібнені волоські горіхи і добре перемішуємо.

Заливаємо суміш склянкою яблучного соку і залишаємо на деякий час в холодильнику.

Просіваємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо.

Розігріваємо духовку до 180−200 ° С.

Додаємо борошно в суміш із сухофруктами і ще раз добре перемішуємо. Отриману суміш викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Випікаємо пиріг близько 20−30 хвилин.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X