З бананом і кокосовим маслом. Рецепт сирників без яєць від Лесі Нікітюк

17 квітня 2021, 05:43
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Приготувати смачні та красиві сирники можна за лічені хвилини. Телеведуча Леся Нікітюк розкриває секрети приготування страви.

Сирники - чи не найпоширеніший варіант сніданку. Але приготувати їх вдається не кожному: вони то розвалюються, то занадто «забиті», то нерівні і некрасиві. Ведуча шоу Хто зверху? на Новому каналі Леся Нікітюк розповіла, як готує цю страву. Щоб сирники вийшли ідеальними, вона використовує кілька секретів.

Відео дня

«Мої сирники – без яйця взагалі, але гарненько тримаються купи, – каже Нікітюк. – Вони дуже ніжні та смачні, якщо дотримуватись усіх пропорцій за рецептом. Але є ще й особлива методика, як зробити їх ідеальної круглої форми. Берете дерев’яну дощечку, посипаєте борошном, формуєте шматок тіста в кульку, накриваєте її склянкою, і крутите нею на дошці, щоб вийшов рівнесенький сирник».

Рецепт сирників з бананом

Nataliya Vaitkevich / Pexels
Фото: Nataliya Vaitkevich / Pexels

Інгредієнти:

  • Сир - 500 г

  • Банан - 1 шт.

  • Борошно - 2 ст. л.

  • Цукор - 1 ст. л.

  • Кокосове (або вершкове) масло.

Приготування:

1. Віджати сир, щоб у ньому не було зайвої рідини.

2. Замісити тісто з сиру, розтертого банана, борошна і цукру.

3. Сформувати сирники за допомогою склянки і смажити до золотистої скоринки. Леся Нікітюк радить використовувати для смаження кокосове масло, але можна замінити його вершковим.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X