Шоколадний трюфель. Рецепт цукерок від ведучої Ревізора

17 вересня 2020, 03:10

Юлія Панкова, ведуча Нового каналу, розкрила секрет приготування ніжних французьких трюфелів.

Цукерки трюфелі отримали свою назву через візуальну схожість із однойменними грибами. Однак ці солодощі, на відміну від грибів, набагато більш універсальні та подобаються майже всім.

Відео дня

«Думаю, це ідеальний десерт, — говорить Юлія Панкова. — Вишукані цукерки мають тонкий і ніжний шоколадний смак. Справжня насолода!»

Як приготувати трюфель

Інгредієнти:

  • 160 мл вершків 33%
  • 340 г чорного шоколаду 70%
  • 50 г какао-порошку

Приготування:

1. Дрібно наріжте плитку шоколаду.

2. Вершки налийте в сотейник і розігрійте до 65° C.

3. У вершки додайте шоколад. Помішуйте, поки шоколад повністю розтане. Ви можете скористатися вінчиком, щоб позбутися грудочок.

4. Накрийте масу харчовою плівкою і поставте на годину в холодильник.

5. Охолоджену масу зачерпніть столовою ложкою і руками скачайте кульки.

6. Обкачайте кульки в какао.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X