М’ясні і рибні. П’ять рецептів салатів для пасхального столу

18 квітня 2020, 04:18

Добірка різноманітних м’ясних і рибних салатів для пасхального меню від НВ Style.

Великодній стіл передбачає різноманітність м’ясних і рибних страв — починаючи від домашніх ковбас і закінчуючи різними салатами. Весь великодній тиждень — Світла Седмиця — на столі має бути багато смачних страв. Пропонуємо добірку простих м’ясних і рибних салатів, які урізноманітнять великодній стіл або навіть складуть основну меню.

Відео дня

М’ясні і рибні салати на Великдень

П’ять рецептів простих класичних салатів без важкодоступних інгредієнтів — із консервованою рибою, куркою і шинкою.

1. Салат Ніжність із шинкою і кукурудзою

Простий салат з шинкою і кукурудзою, який відмінно підійде для великоднього столу. Салат Ніжність — та страва, для якої не існує класичного рецепту. Його можна приготувати з абсолютно різного набору інгредієнтів і різними способами. Найбільш популярний — салат Ніжність із шинкою або куркою.

Як приготувати салат із шинкою і кукурудзою

2. Салат із консервованим тунцем

Популярний і корисний рибний салат, який буде доповненням до основного великоднього меню. Тунець прекрасно поєднується з будь-якими овочами — помідорами, болгарським перцем, цибулею, тому рецепт можна варіювати під себе, прибираючи або додаючи інгредієнти.

Як приготувати салат із консервованим тунцем

3. Салат із ананасом і куркою

Салат з консервованими ананасами і курячими грудками — відмінний варіант легкої, але ситної великодньої страви. Кисло-солодкий смак ананаса чудово поєднується як з вареною, так і з копченою куркою.

Як приготувати салат із ананасом і куркою

unsplash
Фото: unsplash

4. Салат Цезар із куркою

Класичний Цезар складається з листя салату, сиру пармезан, сухариків і заправки. Додавання в салат курки, робить його прекрасною м’ясною закускою на святковий великодній стіл.

Як приготувати салат Цезар

5. Салат Мімоза

Салат Мімоза — це поєднання ніжного смаку тертих жовтків і насиченого аромату соковитої риби. Такий салат здатний прикрасити святковий великодній стіл. Класичний рецепт Мімози складається з консервованої риби, яєць, цибулі, твердого сиру, майонезу та зелені. У салат також можна додавати картоплю, моркву, яблука, рис.

Як приготувати салат Мімоза

Показати ще новини
Радіо НВ
X