Весняний детокс. Як приготувати корисний салат Мітла

19 березня 2020, 02:07
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Мітла або щітка — салат, який м’яко очищає шлунково-кишковий тракт і насичує організм вітамінами і мікроелементами.

Вітамінний салат ідеально підходить для розвантажувальних днів, схуднення або для зміцнення імунітету навесні. Салат називають щіткою або мітлою через його здатність м'яко очищати кишечник і нормалізувати обмін речовин. Легкість, приплив сил і загальне поліпшення стану організму будуть забезпечені.

Відео дня

Як приготувати салат Мітла?

Інгредієнти:

  • капуста - ½ шт.
  • морква - 1 шт.
  • яблуко - ½ шт.
  • буряк - ½ шт
  • часник - 1 зубчик
  • сіль, перець - на смак
  • олія - на смак
  • зелень (кріп, зелена цибуля) - на смак

Капусту очищаємо від верхнього листя і шаткуємо. Солимо і добре перетираємо, щоб капуста пустила сік і стала більш м'якою.

Моркву і буряк очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яблуко також натираємо на крупній тертці.

З'єднуємо всі інгредієнти салату і заправляємо їх олією з перцем і розчавленим часником. Посипаємо салат зверху нарізаною зеленню.

Заправити салат також можна яблучним оцтом, лимонним соком або медом за бажанням.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X