З медом, йогуртом або морозивом. Як приготувати фруктовий салат

15 листопада 2019, 03:06

Фруктовий салат один з популярних десертів, який подають на святковий стіл.

Салат з фруктів полюбляють за приємний післясмак. Для салату можна використовувати будь-які фрукти — яблука, груші, ківі, банани, апельсини, мандарини, манго, консервований ананас і різні горіхи.

Відео дня

Заправкою для фруктового салату може бути йогурт, морозиво, збиті вершки, заварний крем або мед з лимонним соком. Пропонуємо приготувати фруктовий салат з медом, йогуртом або морозивом на Новий Рік 2020.

Фруктовий салат

Один з найулюбленіших святкових десертів

Інгредієнти

банан 1 шт.

апельсин 2 шт.

ківі 1 шт.

яблуко 1 шт.

йогурт, мед або морозиво за смаком

Інструкція приготування

Загальний час: 00:30 (Час приготування: 00:30)

  1. Як зробити фруктовий салат? Очищаємо апельсини від шкірки і кісточок, нарізаємо фрукти на маленькі шматочки.
  2. Очищаємо банан від шкірки і нарізаємо такими ж шматочками.
  3. Ківі очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками.
  4. Яблуко нарізаємо в останню чергу, тому що воно має властивість темніти.
  5. Заправляємо фруктовий салат медом з лимонним соком, йогуртом або морозивом і перемішуємо все. Фруктовий салат готовий.

Десерт можна подати в салатниці або порційно в яблуці або апельсині. Для цього потрібно зрізати верхівку яблука, вийняти м’якоть ложкою і всередину викласти салат. Щоб подати салат в апельсині, розрізаємо фрукт на дві частини і акуратно витягаємо м’якоть. Після чого викладаємо всередину салат.

Фруктовий салат також можна прикрасити зернятками граната, виноградинами, листочками м’яти або тертим шоколадом.

Instagram - moshkoviktor
Фото: Instagram - moshkoviktor

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X