З млинцями, тостами, полуницею. Як самостійно приготувати Нутеллу

30 червня 2020, 03:13

Шоколадно-горіхова паста Нутелла не потребує докладного опису, цей смак знають всі.

Коли звична вівсянка і скрамбл на сніданок набридли, і хочеться чогось солодкого, шоколаду паста нутелла підійде ідеально. На приготування піде 15 хвилин, а з інгредієнтів знадобляться цукор, борошно, какао, молоко, вершкове масло і горіхи. Все досить просто і швидко. Пасту можна їсти з тостовим хлібом, млинцями і будь-якими ягодами.

Відео дня

Як приготувати нутеллу?

Складові:

  • какао - 4 ст. л.
  • цукор - 10-12 ст. л.
  • молоко - 500 мл
  • вершкове масло - 80 г
  • борошно - 2 ст. л.
  • фундук або волоські горіхи

Як приготувати шоколадно-горіхову пасту? Горіхи підсмажуємо і подрібнюємо. Виливаємо в каструлю молоко і додаємо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо всі інгредієнти. Далі змішуємо борошно і какао з цукром. Висипаємо сухі інгредієнти в молочну суміш і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. Ставимо суміш на невеликий вогонь і варимо до загустіння, постійно помішуючи. За кілька хвилин до вимкнення, додаємо в суміш подрібнені горіхи і добре перемішуємо. Переливаємо пасту в глибоку ємність і залишаємо до повного охолодження. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X