З консервованого тунця. Рецепт швидкого рибного пирога

3 квітня 2020, 02:21

Поєднання тіста і риби для багатьох досить незвичне. Але варто спробувати пиріг, як відразу ж розумієш, наскільки це смачно.

Рибний пиріг — ще один різновид випічки на кожен день. Приготування пирога з риби не вимагає тривалої підготовки і складних незрозумілих інгредієнтів. Для пирога можна використовувати будь-яку консервовану рибу — тунець, сайру, скумбрію та інші. Тісто може бути листковим, дріжджовим і бездріжджовим. У начинку багато хто також додає рис, картоплю, яйце.

Відео дня

Як приготувати рибний пиріг?

Складові:

  • консервований тунець — 250 г
  • молоко — 250 мл
  • борошно — 200−250 г
  • картопля — 1 шт.
  • цибуля — 1 шт.
  • яйце — 2 шт.
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • сіль, перець — за смаком

Дістаємо рибу з банки і розминаємо її виделкою.

Виливаємо в глибоку ємність молоко, додємо яйця і сіль, перець. Збиваємо все віночком.

Просіваємо борошно і додаємо разом з розпушувачем до рідкої суміші. Ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції.

Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою.

Цибулю нарізаємо невеликими кубиками.

Форму для випікання застилаємо пекарським папером і виливаємо половину тіста. Зверху на тісто викладаємо консервовану рибу.

Далі викладаємо картоплю і цибулю. Солимо і перчимо. Виливаємо в форму тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 50 хвилин.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X