Пісний рецепт. Секрети приготування котлет із річкової риби

11 березня 2020, 02:34

Рибні котлети без додавання молока і яєць — відмінний варіант обіду чи вечері в дозволені для риби пісні дні.

Котлети можна готувати як із морської риби — виходять дуже ситними і досить калорійними, так і з річкової - більш дієтичний і бюджетний варіант. Такі котлети можна подавати практично до будь-якого гарніру.

Відео дня

Як приготувати рибні котлети?

Інгредієнти:

  • Філе окуня — 400 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Хліб білий — 50 г
  • Панірувальні сухарі - 50 г
  • Спеції - за смаком
  • Олія

Білий хліб заливаємо очищеною водою і залишаємо на деякий час.

Цибулю очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо цибулю до золотистого стану.

Філе окуня розрізаємо на середні шматки.

Для того, щоб зробити фарш, пропускаємо через м’ясорубку хліб, філе риби і обсмажену цибулю. Додаємо спеції і добре перемішуємо фарш, а потім злегка відбиваємо.

Формуємо з фаршу невеликі котлети і обвалюємо їх в панірувальних сухарях. Знову розігріваємо олію в сковороді і викладаємо рибні котлети. Обсмажуємо котлети до хрусткої скоринки — близько 5 хвилин із кожного боку.

Готові котлети викладаємо на паперовий рушник, щоб вбралася зайва олія і подаємо.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X