У тренді. Рецепт боулу від української топ-моделі
Що таке боул і як його приготувати, розповіла учасниця першого сезону реаліті-шоу Нового каналу Топ-модель по-українськи Анастасія Панова.
Боул — це не просто популярна серед блогерів їжа, але й корисна страва, з якою легко контролювати вагу. Назва «боул» співзвучна з назвою глибокої круглої тарілки, в якій цю страву і подають (і фотографують для Instagram). Але естетичне задоволення — не головна перевага такої страви, адже в боулі легко поєднати смачні і корисні свіжі інгредієнти, які наситять організм поживними речовинами і допоможуть уникнути переїдання.
«Зараз я проходжу марафон схуднення, і вже встигла скинути два кілограми. У тому числі завдяки боулам», — розповіла Анастасія Панова. Як же приготувати боул? Ось рецепт від учасниці реаліті Топ-модель по-українськи.

Боул з тунцем, киноа і овочами
Інгредієнти:
• 1 огірок
• 2 помідори черрі
• 80 г тунця
• ½ авокадо
• кіноа
• 1 яйце
• насіння чіа
• насіння льону
• перець
• 1 ч.л. гірчиці
• 1 ст.л. олії льону
Спосіб приготування:
1. Приготуйте кіноа. Ретельно промийте крупу під холодною проточною водою, перемішуючи руками. Потім змішайте у великій каструлі кіноа з водою (рідини має бути в два рази більше, ніж крупи). Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до помірно слабкого, накрийте кришкою і варіть, поки кіно не стягне м’якою і велика частина води не вбереться. На це піде близько 20−25 хвилин. Потім злийте зайву воду, додайте насіння Чіа і льону, перець, гірчицю і масло льону.
2. Огірок і помідори черрі наріжте середніми скибочками.
3. Яйце зваріть круто і розріжте навпіл.
4. Очистіть авокадо від шкірки, розріжте навпіл і вийміть з нього кісточку.
5. Викладіть кіноа, огірки, помідори, яйце, авокадо і тунець в глибоку тарілку.
Готово — смачного!
