З соком-нектаром. Як приготувати пісний яблучний пиріг

14 березня 2020, 00:18
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Яблучний пиріг — класика кулінарії. З найпростіших інгредієнтів за короткий час можна отримати смачний і поживний десерт.

Для класичної шарлотки — пирога з яблуками — використовують яйця, але пісний десерт передбачає використання продуктів тваринного походження. Незважаючи на те, що пісний яблучний пиріг випікають без яєць, він виходить дуже смачним і ароматним.

Відео дня

Як приготувати пісний яблучний пиріг?

Інгредієнти:

  • Яблука (кислі) — 3 шт.
  • Сік-нектар — 250 мл
  • Борошно — 250−300 г
  • Цукор — 200−250 г
  • Олія — 120 г
  • Сода — 1 ч. л.

У глибокій ємності змішуємо 250 мл будь-якого соку-нектару з 200−250 г цукру, в залежності від солодощі напою. Додаємо 100 г олії і добре перемішуємо.

Борошно просіваємо і додаємо соду. Перемішуємо сухі інгредієнти і поступово висипаємо в рідку суміш. Добре перемішуємо отримане тісто.

Яблука очищаємо від шкірки, розрізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в тісто. Перемішуємо.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму для випікання змащуємо олією і виливаємо тісто. Випікаємо пісний пиріг близько 60 хвилин.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X