Без молока, яєць і вершкового масла. Як приготувати пісне вівсяне печиво

6 березня 2020, 02:44
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Домашнє печиво з горіхами і родзинками без яєць, молока і вершкового масла стане прекрасним доповненням пісного меню 2020.

Пісне печиво можна готувати не тільки під час Великого посту, але і для вегетаріанців або людей із непереносимістю лактози. Домашнє печиво з сухофруктами, медом і горіхами досить ситне і може стати корисним поживним перекусом для дітей.

Відео дня

Пісне вівсяне печиво: рецепт

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Вівсяні пластівці - 200 г
  • Мед — 50 г
  • Цукор — 80 г
  • Сода — 0,5 ч. л.
  • Горіхи — 50 г
  • Ізюм — 100 г
  • Соняшникова олія — 50 мл

Подрібнюємо в блендері вівсяні пластівці і горіхи. Це можуть бути волоські горіхи, мигдальні або лісові. Добре промиваємо родзинки.

Ставимо на водяну баню 80 мл води, додаємо цукор, мед і в самому кінці соду. Чекаємо поки всі інгредієнти розчиняться і знімаємо з вогню.

Поступово додаємо в гарячу суміш подрібнені вівсяні пластівці і соняшникову олію. Добре все перемішуємо.

Додаємо родзинки і ще раз добре перемішуємо.

З отриманої суміші формуємо невеликі печива і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Розігріваємо духовку до 200−210 ° С і відправляємо печиво в духовку на 20 хвилин.

Instagram - helen_pp_deserts
Фото: Instagram - helen_pp_deserts

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X