З цукіні та печерицями. Спагетті за рецептом Ревізора

13 червня 2021, 03:36

Ведуча Юлія Панкова поділилася рецептом простої веганської страви, яка сподобається навіть тим, хто не уявляє життя без м’яса.

По всьому світу зростає популярність вегетаріанської їжі. Існують ситні, смачні і дієтичні страви, які сподобаються і веганам, і завзятим м’ясоїдам. Ведуча програми Ревізор на Новому каналі, кулінар Юлія Панкова поділилася рецептом спагетті з цукіні і печерицями.

Відео дня

«Є рецепти, за якими можна приготувати їжу зі звичайних інгредієнтів. Рекомендую приготувати просту веганську страву, яка урізноманітнить ваш раціон і порадує несподіваним смаком», — говорить Юлія.

Інгредієнти:

  • 2 шт. цукіні
  • 5−6 шт. печериць
  • 300 мл мигдалевого молока
  • 250 г макаронів спагетті
  • 2 шт. гілочки розмарину і чебрецю
  • 1 ст. л. мигдальних пластівців
  • 1 ч. л. мікс насіння

Приготування:

1. Тонко наріжте печериці і покладіть їх на антипригарним сковорідку. Зачекайте, щоб гриби пустили сік. Обсмажте до золотистої скоринки.

2. До печериць додайте мигдальне молоко, дві гілочки чебрецю і одну розмарину. Перемішайте інгредієнти і залиште тушкувати.

3. Зваріть спагеті.

4. Поріжте соломкою цукіні. Додайте їх в сковорідку. Тушкуйте 10−15 хвилин.

5. Викладіть спагетті на тарілку. Зверху покладіть тушковану начинку.

6. Посипте блюдо мигдалем і насінням. Прикрасьте гілочкою розмарину.

Показати ще новини
Радіо НВ
X