З червоною рибою і м’яким сиром. Рецепт швидких безглютенових млинців на сніданок

17 січня 2021, 05:11

Млинці з різними начинками — популярний варіант смачного і поживно сніданку.

Якщо ви любите млинці, але намагаєтеся дотримуватися правильного харчування, варто замінити звичайне борошно на рисове. Воно гіпоалергенне і не містить глютену, тому його рекомендують до вживання дітям і людям на дієті або спортивному харчуванні. До того ж, рисове борошно стане помічником людям, які хочуть скинути вагу.

Відео дня

Рецепт безглютенових млинців на рисовому борошні

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 1 яйце
  • 100 мл молока
  • 2−3 ст. л. рисового борошна

Для начинки:

  • Червона риба
  • свіжий огірок
  • сир

Приготування:

1. Змішайте яйця, молоко і поступово додайте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Тісто має бути досить рідким і однорідним. За смаком можна посолити, можна залишити так.

Вершковий сир відмінно поєднується з червоною рибою (Фото: Instagram.com/tasteit_withme)
Вершковий сир відмінно поєднується з червоною рибою / Фото: Instagram.com/tasteit_withme

2. Найкраще випікати млинці на антипригарній пательні без додавання масла чи олії.

3. Рибу і огірок наріжте довгими і не дуже широкими скибочками. Млинці намажте вершковим сиром, покладіть начинку і скрутіть рулетиком. Проста, корисна і смачна страва готова.

За бажанням можна експериментувати з начинками. Замість огірка можна додати свіжий або в’ялений помідор, свіжу зелень, трохи маслин.

Смачного!

Редактор: Лілія Вітюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X