Легкий і ароматний. Рецепт супу мінестроне від ведучої Ревізора

8 квітня 2020, 13:55

Ведуча Нового каналу Юлія Панкова поділилася рецептом дієтичного італійського супу.

Мінестроне — італійська страва, яку Панкова пропонує приготувати на карантині.

«Я обожнюю легкі супи з сезонних овочів. Часто їх готую. Адже що може краще зігріти тіло, ніж тарілочка ароматного, гарячого супчику? Особливо після напруженого робочого дня. Ділюся з вами рецептом італійської страви Мінестроне», — ділиться ведуча Ревізора.

Відео дня

Складові:

  • 1 червона цибулина
  • 2 морквини
  • 2 стебла селери
  • 1 гілочка розмарину
  • 400 г помідорів Пелата
  • 200 г картоплі
  • 225 г савойської капусти
  • 400 г консервованої квасолі
  • 225 г зеленої стручкової квасолі
  • 1 зубчик часнику
  • 30 г базиліка
  • 60 г сиру пармезан
  • 50 мл оливкової олії
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець
суп Мінестроне (Фото: прес-служба Нового каналу)
суп Мінестроне / Фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. У великій каструлі на середньому вогні розігріти оливкове масло. Кинути туди нарізані кубиком цибулю, моркву, селеру, подрібнений розмарин, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 5−8 хвилин, поки цибуля не почне золотитися.

2. Додати подрібнені Пелата, через хвилину — нарізану кубиками картоплю, капусту, квасолю, залити водою і довести до кипіння.

3. Як тільки закипить, покласти зелену квасолю і варити до готовності картоплі, близько 20 хвилин. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник і базилік.

4. Подавати, посипавши тертим пармезаном і рваними листочками базиліку. Прикрасити декількома краплями оливкової олії.

Показати ще новини
Радіо НВ
X