Десерти з картоплі, ріпи, капусти і петрушки. Як пройшов 19-й випуск МастерШеф. Професіонали-2 і хто покинув проєкт
У суботу, 4 липня, на телеканалі СТБ відбувся дев’ятнадцятий випуск другого сезону популярного кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали.
В рамках нового випуску учасники боролися на битві чорних, а також готували авторські страви з ковбасою і знайомі з дитинства десерти без цукру.
За право продовжити участь у проєкті боролися чотири учасники — Давид Данієлян, Віктор Самардак, Євген Грібенік і Едуард Канарян, які вдягнули чорні фартухи.
Перед ними стояло непросте завдання — приготувати десерти з інгредієнтів, які абсолютно не асоціюються з кондитерським мистецтвом. Зокрема, учасників битви чорних чекали під коробками такі інгредієнти: картопля, ріпа, капуста і корінь петрушки.
Давид Данієлян вирішив приготувати тарт з ріпою і яблуками, а також морозиво з ріпи. Едуард Канарян приготував десерт з кореня петрушки з соусом, кокосовим молоком і пісочним печивом. Євген Грібенік вирішив здивувати суддів картопляною пана-котою з червоною цибулею і малиною. Своєю чергою, Віктор Самардак працював з капустою і готував десерт у вигляді половинки авокадо з бісквітом з мигдального борошна з горіхами і капустою, а також з кремом із запеченої капусти.
Примітно, що до учасників приєдналася Ольга Мартиновська. Суддя МастерШеф. Професіонали-2 також готувала десерт з нетипового для кондитерки інгредієнта — баклажана.
На вердикті судді виділили два найслабших десерти. Ними виявилися страви Давида Данієляна і Віктора Самардака. В результаті шоу покинув Віктор, який зворушливо попрощався з суддями та учасниками і завершив свою участь в проєкті.

Читайте також, хто покинув шоу МастерШеф. Професіонали 2 в 18-му випуску від 27.06.2020.
- Несподіваний фінал. Як пройшов 16-й випуск шоу МастерШеф. Професіонали-2 і хто покинув проєкт
- Делікатеси з небажаних продуктів. Як пройшов 17-й випуск шоу МастерШеф. Професіонали-2 і хто покинув проект
- Авторські гурме-напівфабрикати. Як пройшов 18-й випуск шоу МастерШеф. Професіонали-2 і хто покинув проєкт
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.