Готові через годину. Рецепт гострих маринованих огірків від ведучої Ревізора
Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розповіла, як швидко замаринувати огірки.
Якщо ви не любите стерилізувати банки, а потім по кілька днів чекати готовності страви, вам варто спробувати рецепт маринованих огірків, які будуть готові вже через годину.
«Для маринування краще вибирати свіжі огірки, в ідеалі - тільки з грядки», — говорить Юлія Панкова.
Рецепт маринованих огірків
Інгредієнти:
- 1 кг огірків
- 50 г кропу
- 50 г петрушки
- 10 мл оцту
- 20 г солі
- 2 головки часнику
- Чорний перець за смаком

Приготування
Помийте огірки та зріжте кінчики. Розріжте кожен на чотири частини.
Далі потрібно почистити та дрібно нарізати часник. Окрім того подрібніть петрушку та кріп.
Перемішайте зелень, часник і огірки, а потім додайте до них оцет, сіль і перець. Добре перемішайте та поставте в холодильник на 45 хвилин.
«Огірки охолодяться та будуть більш хрусткими», — каже ведуча.
Смачного!