Готові через годину. Рецепт гострих маринованих огірків від ведучої Ревізора

17 липня 2021, 07:39

Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розповіла, як швидко замаринувати огірки.

Якщо ви не любите стерилізувати банки, а потім по кілька днів чекати готовності страви, вам варто спробувати рецепт маринованих огірків, які будуть готові вже через годину.

«Для маринування краще вибирати свіжі огірки, в ідеалі - тільки з грядки», — говорить Юлія Панкова.

Рецепт маринованих огірків

Інгредієнти:

  • 1 кг огірків
  • 50 г кропу
  • 50 г петрушки
  • 10 мл оцту
  • 20 г солі
  • 2 головки часнику
  • Чорний перець за смаком

Відео дня

natalie rhea riggs / unsplash
Фото: natalie rhea riggs / unsplash

Приготування

Помийте огірки та зріжте кінчики. Розріжте кожен на чотири частини.

Далі потрібно почистити та дрібно нарізати часник. Окрім того подрібніть петрушку та кріп.

Перемішайте зелень, часник і огірки, а потім додайте до них оцет, сіль і перець. Добре перемішайте та поставте в холодильник на 45 хвилин.

«Огірки охолодяться та будуть більш хрусткими», — каже ведуча.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X