Ситний обід. Як приготувати макарони по-флотськи

16 квітня 2020, 01:15

Макарони по-флотськи — один із найпростіших і ситних обідів для всієї родини.

Макарони з фаршем — це варіант нескладної в приготуванні і ситної страви, коли потрібно швидко приготувати обід. Додаючи томати, гострий кетчуп або пасту, можна варіювати пікантний смак страви. Також смак можна змінювати за допомогою різних спецій, трав і соусів. Додавши соєвий соус і імбир, отримаємо східний варіант страви макарони по-флотськи.

Відео дня

Як приготувати макарони по-флотськи?

Для страви макарони по-флотськи можна використовувати будь-який фарш — курячий, свинячий, яловичий або тушонку.

Інгредієнти:

  • макарони — 350 г
  • фарш — 400 г
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • сіль, перець — за смаком
  • вершкове масло

Макарони кладемо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на пачці. Зливаємо воду і промиваємо макарони.

Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в сковороді на вершковому маслі до напівготовності. З обсмаженою цибулею макарони по-флотськи будуть набагато соковитішими.

Додаємо в сковороду фарш, солимо і перчимо, і обсмажуємо разом з цибулею до готовності близько 15 хвилин.

Перекладаємо макарони в сковороду з фаршем і перемішуємо. Макарони по-флотськи готові!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X