Королівська ватрушка. Два варіанти швидкого насипного пирога
Головна перевага насипних пирогів — то, що вони готуються дуже швидко. В їх приготуванні немає нічого складного, і з цим впорається навіть кулінар-початківець.
Ще одна особливість насипного пирога - під час приготування є можливість фантазувати. Наприклад, можна зробити один або два шари, а готову випічку задекорувати посипками, цукерками, фруктами або ягодами. Раніше ми ділилися простим рецептом угорського насипного пирога з яблуками без замісу тіста.
Щоб приготувати класичну королівську ватрушку або шоколадну потрібен один і той же набір інгредієнтів. Їх рецепти однакові, хіба що в тісто для шоколадної потрібно додати кілька ложок какао.

Інгредієнти:
- 500 г творогу
- 300 г борошна
- 250 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 4 курячих яйця
- 3-4 ст. л. какао
Приготування:
- У мисці перемішати яйця, цукор і сир до стану однорідної маси. Начинка готова.
- Щоб приготувати тісто, в окремій ємності потрібно перетерти вершкове масло з борошном і какао до стану крихти.
- Форму для випічки змастити вершковим маслом. На дно викласти більшу частину тесту (Крихти) і розрівняти рівномірно. Зверху викласти начинку, а третім шаром - тісто, яке залишилося. Поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!

Раніше НВ розповідав, як приготувати гарбузовий пиріг з сиром . Гарбуз - сезонний корисний овоч, але багато хто недооцінює його. Пироги з нього виходять дуже ніжними і насиченими. Також ми публікували рецепт класичної сирної запіканки за рецептом діетолога. А любителям солодкого припаде до душі ароматний банановий чізкейк.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.