Безмолочний десерт. Як приготувати мус з авокадо і шоколаду

9 березня 2020, 02:38

Десерт для веганів і любителів корисних солодощів без молока, борошна і цукру.

Безмолочний мус з авокадо і темного шоколаду здивує своїми незвичними смаковими поєднаннями кожного шокоголіка. Класичний шоколадний мус готують з використанням яєць і молока, але веганський мус виходить дуже легким і повітряним і без них. Одна ложка безмолочного шоколадного мусу змусить забути про всі складні рецепти з тривалим приготуванням.

Відео дня

Як приготувати безмолочний шоколадний мус з авокадо?

Інгредієнти:

  • авокадо - 2 шт.
  • какао - ¼ склянки
  • ванільний екстракт - 2 ч. л.
  • кленовий сироп - 3 ст. л.
  • кокосові вершки - 1/3 склянки
  • чорний шоколад - 150 г
  • екстра чорний шоколад - для подачі
  • м'ята - для подачі

Помийте авокадо, розріжте навпіл і видаліть кісточку. Ложкою дістаньте м'якоть авокадо і перекладіть в чашу блендера.

Додайте какао-порошок, ванільний екстракт, кленовий сироп і кокосові вершки. Добре збийте суміш.

Додайте в чашу блендера до суміші авокадо і какао розтоплений чорний шоколад. Збийте до однорідного кремового стану.

Перекладіть мус в стакани і посипте тертим екстра чорним шоколадом. Прикрасьте листочками м'яти.

Десерт можна подавати зі свіжими фруктами, наприклад, бананом.

Показати ще новини
Радіо NV
X