На Горіховий Спас. Як приготувати класичні горішки зі згущеним молоком
Пропонуємо вам приготувати ласощі, які нагадають про дитинство та стануть чудовим доповненням до святкового столу.
Горішки зі згущеним молоком — десерт, який ніколи не втрачає своєї актуальності, як серед дорослих, так і серед дітей. А під час Горіхового Спаса ці популярні, прості, але дуже смачні ласощі можуть навіть стати головною стравою на столі.
Рецепт горішків зі згущеним молоком
Інгредієнти:
- 3 ст. борошна
- 2 яйця
- 200 гр. вершкового масла
- 150 гр. цукру
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ст.л. оцту
- 1 банка вареного згущеного молока
- волоські горіхи за бажанням
- цукрова пудра для прикраси
+ Формочки для горішків

Приготування
Поставте масло розтоплювати на вогні, а в цей час перемішайте яйця з цукром до однорідної суміші. Потім влийте до яєць повністю розтоплене масло, перемішайте та поступово додайте борошно. Далі вимішуйте тісто.
Тісто повинне вийти еластичним і м’яким. Коли воно буде готове, розділіть його на маленькі кульки розміром трохи меншим, ніж волоський горіх. Розподіліть їх по змащених маслом формах і випікайте до рум’яного кольору при температурі 180 градусів.
Коли горішки спечуться і охолонуть, наповніть їх згущеним молоком, а за бажанням і шматочками волоського горіха. Потім з'єднуйте половинки в повноцінний горішок.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.