Проста закуска. Легкий рецепт фаршированих яєць для святкового столу
Ідеальна святкова закуска, коли немає часу на приготування складних страв.
Фарширований яйця — проста закуска, на приготування якої знадобиться 10−15 хв часу. Яйця можна фарширувати абсолютно різними начинками. Є класичні варіанти — сир, печінка тріски або шпроти, червона ікра, крабові палички, гриби, м’ясо, паштет, також можна приготувати начинку на власний смак, змішавши улюблені інгредієнти.
Для страви можна використовувати як курячі яйця, так і перепелині.
Фаршировані яйця
Популярна закуска на святковий стіл
Інгредієнти
Інструкція приготування
Загальний час: 00:15 (Час приготування: 03:00)
- Яйця відварюємо близько 7 хвилин, охолоджуємо і акуратно очищаємо. Щоб яйця рівномірно очистити, після приготування заливаємо їх холодною водою на 5 хвилин, після чого можна приступати до очищення шкаралупи.
- Авокадо і часник очищаємо від шкірки і нарізаємо на кілька частин.
- Далі очищаємо варені яйця, розрізаємо навпіл і дістаємо жовтки.
- Подрібнюємо авокадо, часник і жовтки за допомогою блендера або розминаємо виделкою.
- Додаємо в суміш сіль і перець за смаком, видавлюємо сік лимона і перемішуємо.
- Наповнюємо начинкою половинки білків і прикрашаємо зеленню. Фаршировані яйця готові!