Проста закуска. Легкий рецепт фаршированих яєць для святкового столу

26 вересня 2020, 02:29

Ідеальна святкова закуска, коли немає часу на приготування складних страв.

Фарширований яйця — проста закуска, на приготування якої знадобиться 10−15 хв часу. Яйця можна фарширувати абсолютно різними начинками. Є класичні варіанти — сир, печінка тріски або шпроти, червона ікра, крабові палички, гриби, м’ясо, паштет, також можна приготувати начинку на власний смак, змішавши улюблені інгредієнти.

Відео дня

Для страви можна використовувати як курячі яйця, так і перепелині.

Фаршировані яйця

Популярна закуска на святковий стіл

Інгредієнти

яйце 4 шт.

авокадо 1 шт.

часник 2 зубчики

сік лимона 1/4 шт.

сіль, перець за смаком

зелень за смаком

Інструкція приготування

Загальний час: 00:15 (Час приготування: 03:00)

  1. Яйця відварюємо близько 7 хвилин, охолоджуємо і акуратно очищаємо. Щоб яйця рівномірно очистити, після приготування заливаємо їх холодною водою на 5 хвилин, після чого можна приступати до очищення шкаралупи.
  2. Авокадо і часник очищаємо від шкірки і нарізаємо на кілька частин.
  3. Далі очищаємо варені яйця, розрізаємо навпіл і дістаємо жовтки.
  4. Подрібнюємо авокадо, часник і жовтки за допомогою блендера або розминаємо виделкою.
  5. Додаємо в суміш сіль і перець за смаком, видавлюємо сік лимона і перемішуємо.
  6. Наповнюємо начинкою половинки білків і прикрашаємо зеленню. Фаршировані яйця готові!
Показати ще новини
Радіо NV
X