30 років тому. Ектор Хіменес-Браво розповів, чим займався на своїй першій роботі

19 листопада 2020, 21:05

Шеф-кухар і експерт кулінарного проєкту Майстер-Шеф Ектор Хіменес-Браво розповів, з чого починав свою кулінарну кар'єру.

Зараз в Ектора Хіменеса-Браво три ресторани в Києві, своя кулінарна академія і навіть авторський кулінарний стиль Nuevo Latino, що поєднує французьку, латиноамериканську і азіатську кухні.

Відео дня

Але таким успішним іменитий шеф був не завжди. Про свій шлях до кулінарної слави шеф-кухар розповів в шоу Діти проти зірок на Новому каналі.

«30 років тому вперше приготував піцу на своїй першій роботі. Діло було так. Я працював у фастфуді, готував виключно гамбургери. Одного разу мій колега, який відповідав за піцу, захворів. В той день замість нього піцу готував я», — згадує він.

Ектор Хіменес-Браво (Фото: прес-служба Нового каналу)
Ектор Хіменес-Браво / Фото: прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в молодості, і розповів про перешкоди в кулінарній кар'єрі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X