Домашній. Секрети приготування печінкового паштету

25 березня 2020, 03:38

Швидка закуска з м’яким смаком із мінімальної кількості простих інгредієнтів — печінковий паштет.

Паштет можна їсти на сніданок, а можна в якості ситного перекусу. У супермаркетах продають величезну кількість видів паштету - з курячої або гусячої печінки, з грибами або в'яленими томатами, але якщо магазинні закуски зараз вам недоступні, завжди можна приготувати паштет із печінки самостійно. Рецепт печінкового паштету неймовірно простий і не забере багато часу.

Відео дня

Як приготувати домашній паштет?

Інгредієнти:

  • Печінка куряча - 500 г
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Вершкове масло - 100 г
  • Сіль, перець - за смаком
  • Олія

Печінку очищаємо від плівок, добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Розігріваємо сковороду, наливаємо олію і обсмажуємо курячу печінку з обох сторін близько 5-10 хвилин.

Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо дрібними кубиками, обсмажуємо цибулю на олії.

Моркву очищаємо і відварюємо або натираємо на тертці і обсмажуємо на олії.

У чашу блендера кладемо обсмажену печінку, цибулю, моркву, додаємо спеції і вершкове масло. Подрібнюємо все до однорідного стану.

Готовий паштет перекладаємо в невеликі ємності, заливаємо розтопленим вершковим маслом тонким шаром і ставимо в холодильник. Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X