З тунцем, яйцем і огірком. Рецепт дієтичних бутербродів-човників від Ольги Сумської

3 березня 2021, 03:16

Телеведуча і актриса Ольга Сумська поділилася рецептом збалансованого тосту з тунцем, який підійде людям, що дотримуються дієти або правильного харчування.

За підрахунками Ольги Сумської, порція таких тостів (165 г) буде коштувати 27 гривень. У ній міститься 207 ккал, тому ці сендвічі можуть стати швидким і ситним варіантом сніданку.

Відео дня

інгредієнти:

  • Цільнозерновий хліб
  • М'який сир (Наприклад, жирністю 2%) - 100 г
  • Яйце - 1 шт
  • Консервований тунець - 80 г
  • Листя салату - 20 г
  • Свіжий огірок - 20 г
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

1. Щоб форма бутербродів була зручніше, хліб можна розрізати навпіл на рівні трикутники. Його потрібно підсушити за допомогою тостера або сухий сковороди з двох сторін.

2. Яйце заздалегідь відварити і натерти на тертці. Додати сир, сіль і перець і перемішати.

3. На тост викласти першим шаром яєчно-сирну суміш, потім листя салату, а зверху - консервований тунець. До слова, тунець можна замінити на горбушу без олії.

4. Свіжий огірок тонко нарізати, надіти на шпажку і прикрасити бутерброд. Щоб отримати максимально тонкі огіркові слайси, можна використовувати овочечистку.

Смачного!

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська розповідала, як приготувати легкий і корисний салат з тунцем, авокадо і огірками. Також вона ділилася рецептом корисного десерту - яблук, запечених з сухофруктами.

Редактор: Лілія Вітюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X