Економ-варіант. Як приготувати деруни з моркви або гарбуза

27 березня 2020, 03:15
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Деруни з гарбуза або моркви — альтернативний варіант класичним картопляним дерунам.

Що робити, якщо вдома закінчилася картопля, а дуже хочеться дерунів? Правильно - приготувати їх з інших доступних овочів. Наприклад, з моркви, гарбуза, капусти або кабачків. Рецепт дерунів один і той же - натерти овочі, додати яйце і трохи борошна, і ситний сніданок для всієї родини готовий.

Відео дня

Гарбузові або морквяні деруни: рецепт на три порції

Інгредієнти:

  • Гарбуз/морква - 400 г
  • Яйце - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Борошно - 1-2 ст. л.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Олія
  • Сметана

Гарбуз або моркву очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

Цибулю також очищаємо, натираємо на середній тертці і додаємо до гарбуза/моркви.

Розбиваємо яйце, додаємо його до овочів, всипаємо борошно, спеції і добре все перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з досить великою кількістю олії і ложкою викладаємо овочеву суміш на сковороду.

Обсмажуємо деруни на середньому вогні до рум'яної скоринки з обох сторін. Подаємо гарячі деруни зі сметаною.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X