З кавовим смаком. Простий рецепт американського брауні від Юлії Панкової

4 жовтня 2020, 03:10

Ведуча програми Ревізор поділилася альтернативним рецептом класичного шоколадного десерту зі смаком кави.

Краще, ніж чашка кави зранку може бути тільки кавовий брауні, особливо восени. Тому в усіх кавоманів ранковий ритуал може поповнитися новою складовою — смачним десертом.

Відео дня

Рецепт брауні

Юлія Панкова (Фото: Прес-служба Нового каналу)
Юлія Панкова / Фото: Прес-служба Нового каналу

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • 250 г шоколаду
  • 4 шт. яєць
  • ½ ч. л. розчинної кави
  • 180 г коричневого цукру
  • 12 ч. л. морської солі
  • ½ ч. л. ваніліну
  • ½ ч. л. розпушувача
  • 6 ст. л. борошна

Приготування:

Розігрійте духовку до 160 градусів.

Змастіть форму маслом і присипте борошном.

Розтопіть шоколад з маслом на водяній бані чи в мікрохвильовій печі, додайте половину цукрового піску та кави. Ретельно перемішайте.

В окремій мисці збийте яйця та цукровий пісок. Додайте ванілін.

З'єднайте шоколадно-масляну масу з яйцями, постійно перемішуючи.

Додайте сіль і розпушувач.

По одній ложці додайте борошно. Потрібна консистенція густої сметани.

Викладіть тісто у форму та випікайте ваші брауні 18−20 хвилин.

Остудіть, поріжте, посипте какао, прикрасьте кавовим зерном.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X